Takkarannan juoksu su 7.5. klo 12

10.4.2017

Lähtö- ja maalipaikkana Kätönlahden koulu. Matkat ja sarjat: M yl 15 km, M45 4 km, N yl 4 km, N45 4 km, N/M 13v ja 15v 3 km sekä hölkkäsarjat 4 km, 8 km ja 15 km. Kaikille osallistumispalkinnot ja runsaasti osallistujien kesken arvottavia tavarapalkintoja. Kilpasarjoissa pokaalit kolmelle parhaalle. Osallistumismaksu 10 euroa. Ilmoittautuminen paikan päällä klo 11 alkaen.

Juoksua juostu pari sataa metriä. Tässä ryhmässä Satu Kemppainen, Seppo Kellokumpu, Seppo Huotari, Pekka Rönkkö ja Markku Auvinen.

Palkintojenjaossa naisten sarjan voittaja Satu Kemppainen, miesten sarjan kolmanneksi sijottuneet Seppo Kellokumpu ja Seppo Huotari, tosieksi sijoittunut Visa Juntunen sekä voittaja Toni Pystö.

Toni Pystö Takkarannan juoksun 15 km:n voittoon

Perinteiseksi muodostunut Takkarannan juoksu järjestettiin tänä vuonna 44. kerran. Juoksutapahtuma keräsi tänä vuonna 26 juoksijaa aurinkoiseen, mutta koleaan ja tuuliseen säähän. Swimming Club Vuokattia edustava triathlonin täysmatkan Suomen mestaruuden viime vuonna voittanut Toni Pystö juoksi ylivoimaiseen voittoon 15 km:n matkalla ajalla 52.22.

Seuraavista sijoista käytiin tiukempi loppukirikamppailu. Toiseksi sijoittui Suomussalmen Rastin Visa Juntunen ajalla 59.09 ja kolmanneksi sijoittuivat samalla ajalla 59.15 Kajaanin Urheilijoiden Seppo Huotari ja Kajaanin Suunnistajien Seppo Kellokumpu.

Naisten kilpasarjan 4 km:n matkan voittoon juoksi Ristijärven Pyryn Satu Kemppainen ajalla 16.38.

Omasta seurastamme mukana oli kuusi juoksijaa.